About

Hi, ik ben Manon. Samen met mijn vriend Johan woon ik in een te gek appartement in hartje Middelburg. Als ik niet in Middelburg ben kun je me vaak vinden op het strand. Hoera voor Zeeland! Naast dat ik altijd op zoek ben naar de leukste hotspots van Zeeland doe ik dit ook graag iets verder van huis, reizen is dan ook een van mijn passies.

Citytrips of surfen in Marokko. Allemaal even tof, helemaal als het te combineren is. Met het geluk dat Johan hier hetzelfde over denkt hadden we “een regel” dat er altijd iets in het vooruitzicht moet zijn. Na afgelopen jaren regelmatig trips te hebben gemaakt door Europa was het tijd voor het echte werk. Iets waar we al een langere tijd van droomde, een lange reis door Azië.  Op 31 augustus was het zover!

Naast het reizen ben ik een groot liefhebber van goede koffie, cheesecake en yoga. Ga ik (soms) graag een rondje rennen. En vind ik kiten sinds ik upwind kan ook echt leuk! Doe ik graag een rondje op de SUP en vind ik golfsurfen sinds Bali echt the next best thing.

Ook heb ik een enorme voorliefde voor fashion, ik bedoel ik blijf een vrouw. En sinds ik grootgrondbezitter ben is mijn liefde voor interieur boven komen drijven. Ik kwam erachter hoe leuk ik het vind om te spelen met verschillende materialen, kleuren (nou vooral wit tot Johan zijn grote vreugde, not..) en indelingen. Ik kan me dan ook uren vermaken op Pinterest.

Waarom Beach and Barrels?

Al een tijdje liep ik met het idee rond om dit alles te bundelen in een eigen blog. Nadat we de keuze hadden gemaakt om de reis te maken leek me het ook leuk om het thuisfront op de hoogte te houden van onze avonturen. Tadaaaa, Beach and Barrels was geboren!

Beach
Het strand is een van de redenen dat ik in Zeeland woon. Zeker in de zomer ben ik hier vaak te vinden, suppen, kiten en yoga. Maar ook heerlijk strandhangen met vriendinnetjes of chillen bij 1 van de te gekke strandtenten aan de Zeeuwse kust.

Barrels
Een barrel de cilindervorm die ontstaat wanneer een golf breekt aldus het internet. Dus een golf. Waarom een golf? Naast dat je me regelmatig in het water en dus in de golven kunt tegenkomen is het ook hoe het leven gaat. Soms kalm en soms wat wilder. Lekker filosofisch ;-).

Hope you enjoy!

Start typing and press Enter to search