Beach and Barrels, mijn eigen blog!

Bijna, echt bijna is het zo ver. Nu ik deze blog schrijf zijn het precies nog 12 dagen volgens mijn aftel app. Waaaah!

Het begint dus echt op te schieten (en stiekem ook wel een beetje spannend te worden). De laatste dag werken zit er inmiddels op en nu hebben we dus vakantie, een vakantie van minimaal 6 maanden om precies te zijn.

Nu alles zo goed als geregeld is (prikken, visa, paspoort, tickets etc.) vertrekken we bijna voor onze droomtrip van 6 maanden. Nadat we in mei besloten dat we dit toch echt willen is het allemaal snel gegaan. Dus nu, een paar maanden later hebben we een globaal plan, zijn er al redelijk wat tickets geboekt, hebben we het “budget” vastgesteld en heb ik ontslag genomen.

Daarna begon ook het idee voor een eigen blog weer op te borrelen. Na avonden brainstormen was daar Beach and Barrels. Een verzameling van alles wat ik leuk vind. Maar de komende tijd vooral veel verhalen van onze trip.

Wanneer jij dit leest zijn we inmiddels op Bali. Dit leek mij wel een gepaste plek om mijn eigen blog te lanceren ;-).

PS. Hieronder de laatste mix van Lance & Donny speciaal voor onze trip!

xManon

Bron header foto: Pinterest
Bron Follow your dreams: Pinterest

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Cora
  Reply

  Leuk hoor! Veel plezier! Dikke kus Cora

 • Cora
  Reply

  Leuk hoor! Veel plezier. Dikke kus. Cora

 • Michelle
  Reply

  Hi Manon,

  Leuk! Je blog ziet er goed uit.
  Ik ga je zeker volgen. Geniet ervan met je lief!

  X Michelle

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search