De surpriseshow maar dan in het echt!

Jaaaaa! Daar zijn we weer! Na een lange radiostilte van ruim een maand zal, ik komende weken weer schrijven over onze trip. 

Even bij het begin beginnen. Na Bali was Vietnam aan de beurt. Het plan was na een paar dagen Ho Chi Minh (Saigon) richting Mui Ne te gaan om daar mijn 30ste verjaardag te vieren en de kitespullen en koffer daar achter te laten voor de rondreis door Zuid Oost Azië. Althans ik dacht, dat we dat plan hadden. Wist ik veel.

Na een korte vlucht van Bali kwamen we aan in Singapore. We hadden een tussenstop hadden van 6 uur, deze hebben we gevuld met een excursie (ja, echt) die georganiseerd werd vanuit het vliegveld. Dus na een flitsbezoek aan Singapore vervolgde we onze reis naar Ho Chi Minh. Hier zijn we 2 nachtjes gebleven, 1 dag om de stad te bekijken en de volgende dag door na Mui Ne met de bus. Johan kon gelijk zijn ei weer kwijt tijdens zijn kitesessie met Joost.

Hoooi! Verrassing!
Na een paar dagen in Mui Ne had Johan een ideetje, hij wilde ergens gaan lunchen want hij had gehoord dat het eten daar erg goed was. Oké dus na mijn yogales zouden we daar heen gaan. Nou begon hij al een beetje zenuwachtig te worden vanwege de tijd. Maar wie Johan een beetje kent, weet dat er altijd een redelijke speling zit op de tijd die hij afspreekt. En op reis al helemaal. Dus opschieten, naar Cliff Resort.

Aangekomen bij het restaurant was ik een beetje verbaasd, heel bijzonder zag dit er niet uit. Ja, het uitzicht was mooi maar verder..? Kopje koffie besteld en toen was daar het moment.

Ik kijk om en daar komen mijn ouders, broer en schoonzussie ineens binnen!? WTF!? Johan lachen en ik snapte er niks meer van. Na even te zijn bijgekomen bleek dit al maanden te spelen. Johan die stiekem via FaceTime en de app contact had met het thuisfront. Hoe tof is zo’n verrassing?! Ik was al die tijd in de veronderstelling dat mijn ouders in december langs zouden komen. Maar omdat ik dit jaar 30 (!!!) werd vonden ze het leuker om dit samen te vieren. Ze hadden al vanalles geregeld. Over 2 dagen vertrekken naar Ho Chi Minh om vanaf daar door te vliegen naar Hanoi. Daarover meer in de volgende blog.

De dag erna hebben we beetje op het strand gehangen. En zelfs nog gekite, wat hier even wennen was. De golven en het diepe water is iets anders dan de lagune van Vrouwenpolder. Maar hier hebben ze een helm met een koptelefoon, Johan vertelde wat ik moest doen als het niet lukte en het mooie is, je kan geen ruzie maken want hij hoort mij niet! Perfect! Het ging zelfs met rechter voet voor, halleluja! 

xManon

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Joenai
  Reply

  Nie normaal…… Damn!!!

  Liefde luitjes!

 • Mirella
  Reply

  Fantastisch verhaal!!! Hoe lang nog voor je thuiskomt? Wij hebben besloten om jullie mega plant om te toveren tot kerstboom!!! Ik stuur je de foto straks wel 😉 dikke kus

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search