Joe! De eerste week is voorbij gevlogen!

De eerste week zit er al weer op en het is hier heeeeerlijk! We’re enjoying the Bali life!

Nadat we zijn aangekomen in de te gekke Villa di Uma (aanrader), zijn we eerst de omgeving gaan verkennen en ook een beeeeetje verdwaald. De dag erna hebben we gelijk de brommer gehuurd voor de komende 20 dagen. Dus nu crossen we elke dag op de brommer (met surfboard) door de straten en rijstvelden van Bali op zoek naar de surfspots en mooiste plekjes.

Wat zo tof is aan Bali is dat er uit het niets fijne koffie- (met dan ook echt goede koffie) en eettentjes opdoemen. Ook wat betreft de healthy lifestyle kun je hier je geluk op, smoothiebowls met superfood en juices (zelf heb ik een Juice cleanse gedaan van 3 dagen). You name it they have it.

Johan was afgelopen week natuurlijk jarig (33! Oude man!). Dus kon een surfboard als bdaypresent niet te lang wachten! Met al het eten, de golven, surfboard en “the easy life” zit deze mister behoorlijk op z’n plek hier.

Verder hebben we nog weinig cultureels gedaan , shame on us! Maar dat maken we volgende week goed met een trip richting Ubud en omstreken. Nu zijn we vooral in Seminyak, Canggu en Kuta geweest.

Nog wat tips van wat wij erg leuk vonden tot nu toe:

– Sunset op het strand bij 1 van de beachbarretjes.
– Salade of al het andere lekkere eten bij Watercress
– Koffie bij Revolver Coffee
– Eten bij The Piring Daun
– Verse coconut op het strand
– Chillen bij Old Mans

En natuurlijk kun je overal lekker Indonesisch eten. Wat ook erg fijn is aan Bali, is dat je er heel goed kan shoppen. Enorm veel boetiekjes met super leuke labels maar ook outletstores van Quiksilver en Billabong etc. dus je raadt het al, ik ben een gelukkig mens.

Dat was het even voor nu, tot snel!

xManon (& Johan natuurlijk)!

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Robin
  Reply

  Lekkahhhh bezig! Have fun! En gr aan Johan.

 • Mirella en J.J.
  Reply

  Hey luitjes
  Wij hadden niet anders verwacht dat the Bali Life jullie zou bevallen! Geniet maar lekker verder. Voor zover J.J. nog geen nieuws, al ziet het ernaar uit dat de laatste dagen zijn ingegaan voor ons zo dicht samen. Binnenkort dus meer nieuws.
  Xxx

 • Marieke
  Reply

  Tof!!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search