CITYTRIP NAAR BERLIJN MET JE LIEF voor UrbanMoms

Voor UrbanMoms.nl ben ik gastblogger en schrijf ik regelmatig travel blogs.

April staat in het teken van TRAVEL. Deze maand inspireren we jullie elke donderdag met plekken op de wereld die je (met of zonder kids) bezocht moet hebben. En vandaag neemt Manon je mee naar Berlijn!

Berlijn stond al een tijdje op mijn lijstje, want het leek mij de ideale mix tussen cultuur en shoppen. En na een goede aanbieding van Easyjet konden we er niet meer omheen. Berlin it is! Via AirBnB boekten we een kamer en de voorpret kon beginnen. De kamer die ik had geboekt lag in Prenzlauer Berg. Een wijk vol te gekke eettentjes en leuke winkeltjes. Mocht je nog op zoek zijn naar een accommodatie in Berlijn dan is deze AirBnB zeker een aanrader! Bij aankomst gaf host Claudia tips over de must see’s en wat we in de buurt konden doen. Lees meer op UrbanMoms.nl

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search