WHERE TO GO? DE LEUKSTE HOTSPOTS OP BALI #2

De laatste 3 weken op Bali zaten wij in het gebied Canggu. En hier heb je hotspots! Als je lekker wil eten moet je hier zijn!  Heaven voor foodies!

Hier een aantal van onze favorieten tentjes.

Crate
Crate is the place to be voor ontbijt en lunch. Voor ongeveer 3 euro heb je hier zowel ontbijt als lunch en het is lekker, heel lekker! Tijdens het drinken van je heerlijke koffie hoor je de fijnste tunes voorbij komen. Neem eens een kijkje op hun Instagram account (@cratecafe), je ziet daar de lekkerste dingen voorbij komen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het hier altijd druk is dus dat het even kan duren voordat je je bestelling krijgt. 

#tipvanmanon: Hipstar smoothie bowl en de Two timer
#tipvanjohan: The Barber

Warung Bumi
Als je af en toe op je budget moet letten maar ook wanneer je gewoon heel lekker wil eten dan ga je naar BUMI! Je loopt langs de vitrines en kies zelf wat je wil eten, ze scheppen dit op en uiteindelijk berekenen ze dan hoeveel dit is. Wij kwamen meestal uit tussen de 30.000  en 40.000 dat is ongeveer tussen de 2 en 3 euro. 

#tipvanmanon: de tempeh
#tipvanjohan: corncookies

Betelnut
Bij Betelnut kun je de hele dag terecht voor heerlijk eten en ook goede koffie! Curry’s, volkorenwraps, hamburgers, ze hebben het hier allemaal. Maar zorg dat je niet teveel eet. Je moet namelijk nog even een kijkje nemen bij de koelkast met de taartjes, hier hebben ze de beste cheesecake met elke dag weer een andere variatie. 

Koi
Koi is een mooi klein tentje waar je heerlijk kunt eten. Wij hadden hier een hoofdgerecht van de kaart voor 3 euro per persoon maar het leuke was; het zag er heel sjiek uit! Toen wij er gingen eten was het de eerste dag van de nieuwe kaart en dat liep beter dan ze zelf hadden verwacht dus er was niet veel keuze meer maar ze deden ontzettend hun best om het helemaal naar ons zin te maken.

Canteen
De Canteen opende tijdens ons verblijf hun nieuwe locatie. Dit zat bij ons om de hoek, ideaal! Je kunt hier voor het ontbijt en de lunch terecht. De locatie is te gek, oude surfboards aan de wand, filmposters van oude surffilms en lange tafels. Super plekje om op je gemakje te ontbijten.

#tipvanmanon: de granola!
#tipvanjohan: deal 1, als het maar veel is ;-).

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search