Where to go? De leukste hotspots op Bali #1

In september zijn we begonnen aan onze reis, eerste stop Bali.

Wat mij totaal verraste waren de te gekke tentjes! Daarom hierbij een aantal van onze hotspots van de eerste drie weken. Op vakantie naar Bali? Stop dan zeker bij 1 van deze hotspots.

Moosebar
Nadat we al heel vaak er langs waren gereden op de brommer werd het tijd om te te stoppen bij Moosebar. Het ligt wat verscholen en valt niet gelijk op maar door het grote espressobord wat op hing wilde we toch eens kijken. We hebben namelijk (zoals je hebt kunnen lezen) een zwak voor goede koffie. 

Naast dat het er bij Moosebar er leuk uitziet hadden ze een fijne kaart om te ontbijten en te lunchen. Goede balans tussen lekker en gezond.

#tipvanmanon: omelet met feta, spinazie, advocado etc.

Milk ’n Madu
Dit was zeker een van onze favoriete tentjes. Bij ons zat het op weg naar Batu Bolong, dus voordat we gingen surfen even stoppen om te ontbijten. Bij Milk ’n Madu kun je terecht voor ontbijt, lunch en koffie.

#tipvanmanon: the super brekky bowl
#tipvanjohan: the benedict

Ze hebben er ook super lekkere (suikervrije) taartjes. Yummy in your tummy!

Piring Daun
Bij de Pring Daun kun je terecht voor Indonesisch en Indiaas eten. De locatie moet je even weten maar is zeker de moeite waard. Het eten kost hier niet veel en het restaurant ziet er ook nog eens tof uit en niet geheel onbelangrijk het eten is heerlijk.

#tipvanmanon: bestel als je met meerdere bent verschillende curry’s en geniet!

Nalubowls
Nalubowls is inmiddels een begrip op Bali. Hier kun je terecht voor heerlijke smoothiebowls van vers fruit, superfoods en granola. Goede start van de dag of als tussendoortje. Nalubowls heeft inmiddels 3 locaties waar je terecht kan.

#tipvanmanon: Uluwatubowl

Old Man’s
Old Man’s zit aan het strand waar wij vaak gaan surfen. Naast dat er een ontzettende leuke vibe hangt kun je er ook terecht voor lekker eten, goede sunset en een feestje.

#tipvanmanon: Pear walnut rocket salad
#tipvanjohan: Pad Thai

707 beachbar, cocktails en sunset
Aan het einde van Batu Belig vind je 707 beachbar. Wat een plek! Op het strand, zitzakken, DJ, sunset en lekkere drankjes. Ook veel locals zijn hier te vinden voor de sunset. Geniet hier van een sunset met een Bintang of een fresh coconut en je wilt nooit meer naar huis.

#tipvanmanon: fresh coconut bij zonsondergang

Revolver cafe
Dit is een inieminie klein cafe-tje met 2 tafeltjes als terras. Maar zo lekker! Naast de koffie (jup, weeral) die echt heerlijk is hebben ze er ook genoeg om te ontbijten en te lunchen.

#tipvanmanon: een van de salades!
#tipvanjohan: wrap met falafel lekker aan je waffel)

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search